Настоящият телевизионен сезон е последен за Слави Трифонов и шоуто му по Би Ти Ви.

slavi trifonov 05Гологлавият водещ потвърди това по време на предаването си преди дни.
От известно време вървят усилени слухове, че договорът на шоуто, който изтича този август, няма да бъде подновяван заради безобразно ниския рейтинг на изчерпаното чалгаджийско предаване. В понеделник на актьорската вечер учиндолецът за пръв път призна, че времето му в телевизионния ефир изтича с всеки изминал ден.

"18 години!... Стига толкова, достатъчно! 18 години са много! Представяш ли си? - обърна се Трифонов към Краси Радков. - Когато ние сме започнали, някои са се родили и са вече пълнолетни!".

В последно време Слави на няколко пъти намекваше за евентуалния край на шоуто. Според близки до Дългия той искал да се оттегли, преди да е досадил окончателно на отегчената публика. Отделно Трифонов, който се изживява като нов месия и прави смехотворни кастинги за новата си партия, имал сериозни намерения да атакува политиката още тази есен. „Горкият, свършен е вече като шоумен, а сега ще се провали с гръм и трясък в новото си амплоа. Никой не го взема насериозно – кой би гласувал за някакъв чалгаджия, който уж мисли за народа, а ходи обграден с гавази”, коментират в коридорите на Би Ти Ви.

В края на миналата седмица пък Сашо Диков пък съобщи, че се връща на екран с рубрика в Шоуто на Слави. Ако думите на Трифонов от понеделник се окажат истина, най-новият му служител Сашо Диков-Стажанта пак ще остане без работа през лятото. Преди броени дни Дългия откри ново работно място специално заради доскорошния шеф на телевизия BiT.

В момента екипът на гологлавия водещ се подготвя за концерта на 9 юни в лондонската зала "The O2 Arena".