ДПС, БСП и жалките соросоидни остатъци в дясно организираха безжалостното преследване на нарочени за фашисти привърженици на патриотичните формации.

IMG 8474 Правят го без повод или със смешни поводи, какъвто беше оная снимка отпреди десет години, на която млад мъж пародийно вдига ръка сред восъчни нацисти. Може би трябваше вместо това да ги плюе или да лее сълзи за жертвите им, но служителите на музея Тюсо щяха да го изведат от там заради нездрава психика. Вместо да не обърнат внимание на това импотентно творение на депесарската и лявата пропаганда „националните“ медии /близки до КОЙ?/ го превръщат в събитие с чутовна значимост. Други услужливи медии близки до американската мечта дори си измислиха думи на един вицепремиер, за да станат нещата още по-драматични.

IMG 8475
После взеха да се късат ризи в евро-парламента, да се искат оставки и да се клейми във фашизъм где-кого може. Просто така – за да се вдига шум. Не попитаха „обвиняемите“, не им дадоха право на отговор дори... И ако цената бяха само оставките и края на политически кариери, щеше да е въпрос на липса на неморалност и лицемерие, така обичайни за политиците в ляво-депесарското пространство, но нападките са на път да вземат и човешки живот: третия „обвиняем“, Иво Антонов- достоен служител на Министерство на отбраната не издържа и бе приет по спешност във ВМА с инфаркт. Нападнаха го и поискаха оставката му пак заради пародийна снимка отпреди години, въпреки че е защитавал безкористно и всеотдайно националната ни памет и опазвал културно-историческото ни наследствонавсякъде по Балканския полуостров. Въпреки че е посветил 18 години от живота си на МО и е награждаван три пъти за всеотдайна служба. Това не трогна стратезите на тази кална война.
Нищо чудно – залогът е висок. Обединените патриоти трябва да бъдат унищожени, за да може ДПС да заеме старото си място на балансьор. Кръговете от фирми да се впият отново хищно в снагата на родината, а югоизточната ни съседка да рахатяса и да залюби отново Доган и придворните му. Това минава само през мощно очерняне на ключовите фигури на патриотите и патриотизмът като цяло. Не случайно медийния картел на КОЙ ги е превърнал във фокус за негативните си коментари.
Дали сценарият за очернянето им и реанимиране на ДПС ще сполучи предстои да видим. Срамно и жалко е, че при реализацията му не се зачита дори и човешкия живот.

Аспарух Българанов