Руският президент Владимир Путин подчерта за пореден път, че страната му не се е отказала окончателно от проекта „Южен поток”, предаде ТАСС.

Слънчев бряг е икономическа и административна държава в държавата. Там няма територия, от която да не се изкарват парични средства.

Цветелина Стоянова вече чете! Месец и 9 дни, след като се хвърли от шестия етаж на блока си в столичния квартал "Надежда", световната шампионка с ансамбъла от Измир 2014 показва значителни подобрения.

В галерия Ромфея евродепутатът Ангел Джамбазки и председателят на студентската организация на ВМРО - Пловдив Маргарит Петров връчиха наградите на отличените студенти в проведения сред всички университети в Пловдв фотоконкурс на тема “Улови в българският дух в снимка”.

Турската армия обяви, че е поела контрола върху властта.

Министър-председателят Бойко Борисов заминава на извънредна среща в Брюксел, където ще бъдат обсъдени резултатите от проведения референдум във Великобритания.

На церемония в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов и първия вицепрезидента на Иран Есхак Джахангири бяха подписани три двустранни документа за сътрудничество, съобщиха от правителствената пресслужба.

България стана редовен клиент на съда в Страсбург заради акции и изказвания на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

За втори път общински съветници от ВМРО и НФСБ в Шумен внасят предложение в града да се забрани носенето на бурки.

Цяла година Министерство на здравеопазването е пропиляло в опита си да подготви усвояването на 5,8 млн. евро за борба с туберкулозата.

Да говорим за смъртта му е безсмислено, а да обясняваме, че той е безсмъртен – банално.

Група въоръжени лица са превзели сградата на полицията в района Еребуни в арменската столица Ереван.